Csodás Hagyatékunk Akadémia nyitórendezvény

CsodásHagyatékunk képe
0 comment(s)

A Csodás Hagyatékunk Egyesület színeiben vasárnap, június 4-én elindult a Csodás Hagytékunk Akadémia több évet felölelő programsorozata, Szegeden a Dugonics téren! Egész napos nyitó rendezvényünk is már fergetegesen sikerült! Több mint 450-en tiszteltek meg bennünket azzal, hogy meg-meg álltak standunknál, beszélgethettünk a boldogság és egészség hétköznapi kérdéseiről, és külön öröm volt, hogy a legtöbben a hazait, a magyart, mint értéket támogatják!

Az EU által meghírdetett Fenntartható Fejlődés ünnepnapján terveztük eseménysorozatunk nyitó alkalmát.Kóstolókkal és rengeteg emberi szóval, magyarosan szíves támogatással vártuk az arrajárókat! Óriási öröm volt, hogy sok külföldi is megállt náklunk. Jól jött az angol, német és spanyol tudásunk :-) Equador, Németország, USA, Kolumbia, Csehország és Szerbia is képviseltette magát az asztalunknál!
Minden programunk ingyenesen látogatható. A részvétel feltétele emberi: jókedv, nyitottság, közösségi lét értékelése, a magyar hagyomány tisztelete.
 
Töltsük meg az Életet 100% Élettel!!!!
 

Projekt kategória: