Programjaink

Igyekszük a lehető legtöbbet tenni testi és lelki egészségünk érdekében.


Hogyan gondolkodjuk a testi és lelki egészségünkről? Hogyan étkezzünk? Milyen mozgásformát válasszunk? Egyénileg vagy családilag tervezzük-e meg ezeket?


A mozgás testünk fontosságának napi gyakorlata. Ahogyan lelkünknek alapvető, hogy megkapja a megerősítést saját magasrendű értékeiről, ugyanígy a test is igényli ezt.


Az egyetemes emberi kultúra arra vállalkozik, hogy tudást, tapasztalatot őrizzen meg és adjon tovább generációról generációra. A művészet finomított formájában tárja mindezt elénk.


Mindannyiunk élete egy misztérium, egyedi jeleség, mely meg nem ismételhető. Elsődleges feladatunk megismerni és felfedezni, hogy mikor, mi, mi okból történt és történik benne.


Egyesületünk e ponton bekapcsolódik és együttműködik a PDF Állat- és környezetvédelmi Alapítvány TFP programjával (www.podif.org...


Vízben töltjük emberi életünk első néhány hónapját és születésünket követően nélküle aligha maradhatnánk életben. Élünk vele, fogyasztjuk. Ételünket nyerjük általa, öntözünk.


Természetes, hogy napi életünkben a bennünket körülvevő társadalomból csak egy kis szeletet ismerünk meg, mégpedig azt, amellyel az alapvető kapcsolatunk kialakul.